top of page

Sports Direct (update 05.12.2019)

UPDATE`urile sunt la final

Mai mult ca sigur ai auzit de renumitul magazin online (si nu numai, deoarece e foarte raspandit prin EU de vest, iar cel mai apropiat magazin cu desfacere este in Budapesta) SPORTSDIRECT.COM. Pe net sunt diferiti indivizi care fac comanda in numele tau ptr o taxa de 1-3 lire per produs. MAI BINE NU! Poti face singur asta daca deti un card de credit. Indiferent de cate produse ai, livrarea lor costa 11 sau 21 lire, in functie de cat de repede sa vina. Eu am ales varianta simpla de 11 lire, fara sa mai platesc ceva la curier. Comanda totala a fost de 112 lire, iar cu transport 122 lire. Am dat comanda pe 16 sept ora 13.15, si`a ajuns pe 23 sept ora 12.30, iar urmarirea coletului se face pe DHL dupa cum urmeaza in poza atasata

Marimile alese au fost L respectiv XL (la pantalonii de trening) avand in vedere ca am 193cm si 80kg tip slabut spre atletic. O sa atasez cateva poze cu tot cu detalii despre produse dupa cum urmeaza (claritatea lasa de dorit, dar va puteti da seama):

Pantaloni trening Everlast:

Sunt destul de largi pe toata lungimea piciorului in model old school, nu ca cele nike si adidas care vin mai stramt. (click pe poze)

Pantaloni scurti Tapout

Geaca Bomber Everlast:

Gluga nu se detaseaza, pare scurta sau ramasa mica insa este ok. Nu are buzunar interior, are doar buzunar pe bratul stang exterior cu fermoar.(click pe poze)

Geaca Everlast:

Buzunare foarte mici (iarna e greu cu ele) dubla captusala care nu se da jos (verde), dubla gluga care nici astea nu se detaseaza, buzunar interior fara vrun sistem de siguranta (capsa, fermoar) elastic pe interor care va ajuta sa ajustati largirea - strangerea ei pe corp, arici la maneca pentru a fi mai stransa, doua fermoare de inchidere a gecii + capse (oferta etanseitate sporita)(click pe poze)

Hanorac "gros" Everlast:

Pare mare si larg, dar purtat ca si geaca (pentru anotimpul primvara/toamna) peste altceva, o sa arate mult mai decent. Mi`ar fi placut sa fie putin mai strans pe corp. Este captusit pe interior cu lafel ca si geaca de mai sus, dar nu se da jos captuseala, are fermoar inclusiv pe marginea glugii.(click pe poze)

Plasa Lonsdale

Stiu, ca e roz, nici mie nu`mi place, dar a fost luata cu alt scop. Arata ca o papornita, nu stiu la ce ati putea sa o folositi. Marimea "conteaza" (conform anumitor tipuri de femei), ptr ca va puteti pune sifonierul in ea ca in orice alta geanta. (aviz amatoarelor)(click pe poze)

Geanta "postas" Lonsdale

Dezavantajul maxim este ca nu are fermoar, arici, sau alt sistem de inchidere la buzunarul principal (dar exista posibilitatea de montare fermoar la un croitor bun). Este probabil facuta pe stilul celor de laptop (are intarituri pe cusaturi) Buzunarul secundar are fermoar. Extrem de mare (mi`a intrat un hanorac in ea fara sa para umflata)(click pe poze)

Cana Minnie Mouse:

Destul de mare (cred ca are 200ml), impachetata foarte bine ptr a nu se sparge pana la destinatie(click pe poze)

Daca aveti nelamuriri, comentati si voi incerca sa va dau detalii. Alte produse vor mai aparea aici luna viitoare cand mai fac un rand de cumparaturi.

UPDATE 11.07.2017

Comanda a fost data in 03.03.2016... deci aproximativ dupa 1 an jumatate, adidasii au fost purtati cu schimbul, unii dintre ei spalati de cateva zeci de ori in masina de spalat si arata cam asa:

Adidas Barracks Mens Fitness Trainers(a doua poza dreapta) - ma starng de dracii ma ia, se lasa si cu basici,

Puma Surgo Mens Trainers - pielea mult prea moale in fata la degete (daca le misc, se vede prin adidas), foarte comfortabili

Lonsdale Single T Shirt Mens - tricou... dupa cateva spalari s-a tras la apa, arat ca o pizda cu buricul gol. Este model slim fit.

Dunlop Safety On Site Boots Mens - i`am folosit o singura data pe munte, coborat prin noroi si ploaie. S-au comportat excelent

Nike Air Affect VI Mens Fitness Trainers (a doua poza, a doua pereche) - se comporta decent, doar ca ma cam bate la spate

Nike Downshifter 6 Leather Mens Running Shoes (a doua poza, a 3-a pereche) - subtirei la fel ca Puma, si la fel de comfortabili

Nike Air Courtballistec 4.1 Mens Tennis Shoes (a doua poza, cel de jos, a 3`a poza stanga) - putin cam tari la talpa, dar foarte ok.

Iata ca am revenit cu updateuri noi...

De aproximativ un an, m-am mutat in UK... unde totul este mult mai simplu de comandat, avand in vedere ca la 90% din produse livrarea o poti alege la magazinul din orasul tau.

Intre timp am comandat aproximativ 10 hanorace, 1 sapca, si am cumparat direct din magazin 2 perechi de pantaloni, o geaca, un trening, 5 perechi de adidasi ("trainers") si o pereche de bocanci, manusi termale (subtiri, care nu stiu pe unde sunt), ciorapi de iarna.. Din pacate nu o sa pun poze acum, o sa pun cu alta ocazie


bottom of page